BIJZONDER WONEN
IN HEUSDEN

BINNEN DE VESTING 

Heusden-Vesting heeft veel te bieden. Niet alleen voor dagjesmensen, maar zeker ook voor haar inwoners. Bijzondere winkels, prachtige galerieën, toprestaurants, vele gezellige terrassen en ruime jachthavens. In het waterrijke Heusden is het genieten van het leven op zijn mooist! Het is een gastvrije stad zowel voor bezoekers als inwoners.

HEUSDEN VESTING

VOLOP GENIETEN

Jaren is erover gepraat, maar nu is het eindelijk zover, de voormalige Sint-Catharinakerk is herontwikkeld tot 11 zeer fraaie luxueuze appartementen. Wonen op hoog niveau. Alles in dit unieke nieuwbouwproject ademt sfeer en geschiedenis uit. Er wordt met een team van specialisten gewerkt aan de voltooiing van dit bijzondere bouwwerk, met hart voor de authentieke details en uitstraling. Wij zijn er heilig van overtuigd dat dit een unieke woonbeleving is die u nooit meer zult tegenkomen. Alle appartementen zijn uniek en er is valt dan ook veel te kiezen!  

Deze historische woonplek heeft een rijke geschiedenis. De stad is uniek door de groene stadswallen en de mooie gerestaureerde gevels in een historisch decor. Boven op de vestingwallen heeft u een mooi uitzicht over het Brabantse en Gelderse landschap, de Bergsche Maas en de gerestaureerde stad. Wandelend door de schilderachtige straatjes en smalle steegjes ontdekt u tal van eeuwenoude, goed bewaarde panden en gevels met mooie gevelstenen. Het vestingverleden is in bijna elke straat en steen voelbaar. Een unieke woonplaats om te aanbidden.  

Heb je vragen over het project?

Joris Elbersen
Van de Zande Makelaardij Waalwijk
Grotestraat 344
5142 CD Waalwijk

+31416333059

Nina Konings
Van de Zande Makelaardij Vlijmen
Plein 9
5251 AS Vlijmen

+31735111999

Meer info

Vul hier uw gegevens in voor meer info. U krijgt in de bevestigingsmail een link naar de brochure om deze te downloaden.