VEELZIJDIGE
OMGEVING

GROEN, WATER, HISTORIE

Dit unieke stukje Brabant heeft ook buiten de vestingstad veel te bieden. Een hemels aanbod aan waterrecreatie en vaarroutes, het mooiste natuurgebied van Nederland als directe buurman en de historische binnenstad ‘s-Hertogenbosch op steenworp afstand. Een omgeving waar u zich nooit zult vervelen! 

Heusden-Vesting is  de ideale woonplek voor iedereen die van het leven op of aan het water houdt. Water is onlosmakelijk verbonden met deze stad. De invloed van het water is overal merkbaar. Of u nu actief geniet van zelf varen of van andere watersporten houdt. Heusden heeft het allemaal. De vesting biedt twee jachthavens en een kleine binnenhaven. Passanten kunnen aanmeren in de stadshaven (de binnenhaven). Er zijn diverse vaarroutes vanuit Heusden, zoals naar ‘s-Hertogenbosch, de Biesbosch of Limburg. 

Leuke steden
Heeft u zin in een dagje shoppen? Probeer dan het uitgebreide winkelaanbod eens uit in het nabijgelegen Waalwijk of breng een bezoek aan de gezellige Bossche binnenstad met zijn unieke boetiekjes en speciaalzaken.

DRUNENSE DUINEN

In de Loonse en Drunense Duinen vindt u bos, heide en vooral veel zand. Het is een van de grootste stuifzandgebieden van West-Europa. De wind kan op veel plekken ongestoord waaien en dat zorgt voor een steeds veranderend landschap. Dat, en het wisselen van de seizoenen, maakt ieder bezoek weer een nieuwe belevenis. Even bijkomen van een lange wandeling of fietstocht? Geniet dan in een van de vele horecagelegenheden die rondom de Drunense Duinen gesitueerd zijn. 

Heb je vragen over het project?

Joris Elbersen
Van de Zande Makelaardij Waalwijk
Grotestraat 344
5142 CD Waalwijk

+31416333059

Nina Konings
Van de Zande Makelaardij Vlijmen
Plein 9
5251 AS Vlijmen

+31735111999

Meer info

Vul hier uw gegevens in voor meer info. U krijgt in de bevestigingsmail een link naar de brochure om deze te downloaden.